Torrent készítése, feltötése, seedbe állás Azureus (Vuze)-al
1. Nyisd meg a Vuze-et, majd "Fájl" --> "A~šj torrent..."2. A "Külső Tracker használata" sorba írd be a Feltötés menüpontban megadott Tracker announce url-t.
Válasszd ki hogy fájlból vagy mappából fogod készíteni a torrentet. Jelen esetben egy mappát fogok kiválasztani.
Majd kattints a "Következő" gombra.3. Nyomj rá a "Tallóz" gombra.4. Tallózd ki a mappát, majd kattints az Ok gombra.5. Ha megvagy ezzel akkor kattints a "Következő" gombra.6. A "Tallóz" gomb segítségével kiválaszthatod, hogy a .torrent fájlt a rendszer hová mentse el.
Ne felejtsd el beállítani, hogy: "Privát Torrent - csak a trackertől fogad ügyfeleket" opciót.
Ha mindennel megvagyunk kattintsunk a "Befejez" gombra.7. Egy pár percet igénybe fog venni míg a torrent file elkészül. Addig is várjunk türelemmel.
Amikor elkészült a torrent a "Bezárás" gombbal zárjuk be a torrent készítő alkalmazást.9. Nyisd meg a Feltötés oldalt, majd értelem szerűen tötsd ki a mezőket. Ha mindent jól csináltál, a Küldés gomb lenyomása után bejön egy oldal, ahol le kell tötened az imént feltötött torrentet.10. Seedbe álláshoz a "Fájl" --> "Megnyitás" --> "Torrent fájl" menüt válasszuk ki.11. A megjelenő képernyőn a "Fájl(ok) hozzáadása" gombra kattintsunk.12. Majd nyissuk meg a letötött torrent fájlt.13. Kattintsunk a "Tallóz" gombra.14. Válasszuk ki, hogy hol található a feltöteni kívánt mappa.
Majd kattintsunk az "OK"-ra.15. Ha mindennel megvagyunk kattintsunk ismét az "OK"-ra.16. Amennyiben mindent jól csináltunk a rendszer leellenőrzi a torrentet és már töthetünk is fel.A leírás az oldal szellemi terméke. Kérlek más oldalon ezt a leírást ne használd.
Hozzáadva: 2011-04-12 00:50:15 | Utoljára módosítva: 2011-04-12 16:32:49 | Vissza

© 2010 - 2024 MegamixTracker | MegaUI verzió: 2.5 Beta | Generálás: 0.0593 mp | Mem: 514.29 KB